Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasında

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in dün yaptığı açıklamanın ardından gözler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis’teki konuşmasına çevrildi. Çelik, beklenen açıklamanın hak ve özgürlükler mücadelesinde tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacağını söylemişti. Peki Erdoğan ne açıklayacak?

Siyasette başörtüsü tartışması sürerken gözler bugün Meclis’teki AK Parti Grup Toplantısı’na  çevrildi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, hak ve özgürlüklerle ilgili yeni aşama olacak diyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü konuşmasını işaret etmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılının ilk grup toplantısı için bugün kürsüde olacak. Erdoğan’ın o kürseden vereceği mesajlar ise merakla bekleniyor.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dün sabah Twitter’dan yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü grup toplantısına dikkat çekmişti.

”BEDEL ÖDEDİK, GERİ DÖNMEDİK”

Çelik, Erdoğan’ın bugün yapacağı grup konuşmasının tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacağını söyledi. Çelik, “Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık” demişti.

”TARİHE ATILMIŞ GÜÇLÜ BİR İMZA”

Sözcü Çelik, Cumhurbaşkanı’nın bugün yapacağı konuşmaya dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır” ifadesini kullanmıştı.

Kaynak: NTV (AK)