Irak Türkleri Derneği Yönetiminden MHP İstanbul İl Teşkilatı Başkanlığına Ziyaret

Irak Türkleri Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Genel Başkan Kemal Beyatlı öncülüğünde MHP İstanbul İl Teşkilatı Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirildi.
MHP İl Teşkilat Başkanı Birol Gür tarafından karşılanan heyette dernek eski başkanlarından @Atilla Bayraktar ve dernek idari sorumlusu @Erol Hayri de bulundu.
Gösterilen sıcak karşılamadan dolayı Beyatlı, heyet adına teşekkür etti. Görüşmede MHP Şişli İlçe Teşkilat Başkanı Tuncer Yılmaz ve MHP Şişli İlçe Teşkilatı Türk Dünyası Sorumlusu Sinan Beyler de hazır bulundu.
Beyatlı, MHP İl Teşkilat Başkanı Birol Gür‘e gündemde olan ve kısa bir süre önce gerçekleştirilen Irak Genel Seçimleri (10 Ekim 2021) hakkında bilgiler aktardı. Ayrıca Türkiye’de bulunan Türkmen sivil kuruluşları hakkında geniş bilgi verdi. Gür, Türkiye’nin Ortadoğu’da ağır bir sorumluluğu olduğundan ve bunun yanında Milliyetçi Hareket Partisinin Türk dünyasına gösterdiği titiz yaklaşım
dan bahsetti.
Yaklaşık bir buçuk saat görüşmenin sonunda Birol Gür, Türkiye’nin ve özellikle MHP teşkilatının Türkmen kardeşlerinin her zaman yanında olduklarını vurguladı.