Dr. Derya Akdemir bağımsız milletvekili adayı oldu

Iğdır’ın güzide aydınlarından, araştırmacı yazar, Anka Türk Birliği Genel Başkanı Dr. Derya Akdemir İstanbul 3. bölgeden bağımsız milletvekili adayı oldu.

Dr. Derya Akdemir adaylığını sosyal medyasından da duyurdu. Akdemir, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde seçilmek için giriyor. Akdemir’in açıklaması şöyle;

“Türk kadınının sesi olarak seçimlere katıldığımız bu günlerde ben ve ekip arkadaşlarım bölgeyi net bir şekilde gözlemliyor, çalışmalarımızı durmadan sürdürüyoruz. Gittiğimiz her evde, her esnaf ziyaretinde ciddi bir ilgiyle karşılanıyoruz. Türk halkının kadına verdiği değere tekrar tekrar tanık oluyoruz. Adaylık başvurumuzu yaptıktan hemen sonra çalışmalarımızı hiç hız kesmeden devam ettirirken, birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımızın olduğunu gittiğimiz her yerde dile getiriyoruz. Türkiye’nin toprak bütünlüğünün, gelecek sorunlarının çözülmesi, bölgede ve küreselleşen dünyada barışa ve istikrara katkı sağlamak adına seçmenlerimizin oyuna talip olduğumuzu dile getiriyoruz. Seçmenlerimiz eğer bizi seçerlerse, Anadolu’yla Türk Yurtları arasında bir köprü misyonunu üstleneceğimizden, emin adımlarla bu yolda ilerleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”