Başbakan Sudani, Irak Hava Yolları’nın çalışmalarını gözden geçirdi

Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani, Irak Hava Yolları’nın çalışmalarını gözden geçirmek için özel bir toplantıya başkanlık etti.

Başbakan Basın Ofisinden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani, bugün Irak Hava Yolları’nın çalışmalarını gözden geçirmek için özel bir toplantıya başkanlık ettiğini bildirdi.

Açıklamaya göre, toplantıda uçakların onarımı ve bakımıyla ilgili çalışmalar gözden geçirildi. Başbakan Sudani, onarımların bu yıl içinde tamamlanması için bir planın hazırlanmasını talep etti. Ayrıca, Irak Hava Yolları ekibinin artırılması ve eğitilmesi konusu da görüşüldü.

Toplantıda ayrıca, yolculara en iyi hizmeti sunmak için havayolu ekiplerinin artırılması ve eğitilmesi konusu da ele alındı.

Açıklamaya göre, toplantı, Irak Hava Yolları’nın otomasyon programlarını incelemeyi ve bu alanda uzmanlaşmış olan (Odoo) şirketinin yaptığı çalışmaları gözden geçirmeyi içerdi. Ayrıca, havayolu şirketinin elektronik bilet satışı konusundaki adımlarını ve bu alandaki çalışmalarını sürdürme kararını ele aldı.